Nordisk nisse med verdenskort

55,00 DKK  m/Moms

"Nisser uden grænser" Håndlavet i Nepal på CareTrade's hyggelige kvindeværksted, hvor kunsthåndværkerne har gode løn- og arbejdsvilkår, og bliver behandlet med omsorg og respekt. De ansatte er fortrinsvis tibetanske flygtninge, enlige mødre, enker og handicappede.

Dansk design: Pia Kryger Lakha © 2013

Materialer: Lavet af Himalaya uld og piberensere.

Størrelse: ca. 13 cm

Model/varenr.: 3904
Vægt: 0,026
Lager: På lager

Den gode gammeldags nordiske nisse, er forsynet med et verdenskort, så han bedre kan finde rundt og hjælpe børn i den store vide verden.

Nisser uden grænser er en broget forsamling af alverdens nisser. De lune nisser spreder smil og glæde hvorend de kommer i verden.

Velegnede som juletræspynt eller til at hænge på en troldegren.

Håndlavet i Nepal på CareTrade's hyggelige kvindeværksted, hvor kunsthåndværkerne har gode løn- og arbejdsvilkår, og bliver behandlet med omsorg og respekt. De ansatte er fortrinsvis tibetanske flygtninge, enlige mødre, enker og handicappede.

Nisserne forsørger 10 familier i Nepal. Det er en rar fornemmelse, at de nisser der skaber julehygge i vore hjem, også har været med til at skabe bedre leveforhold for mennesker på den anden side af kloden.

Dansk design: Pia Kryger Lakha © 2013

Materialer: Lavet af Himalaya uld og piberensere.

Størrelse: ca. 13 cm

Nisser uden grænser er en broget forsamling af alverdens nisser. Nisserne har en fælles mission, nemlig at sprede smil og glæde hvorend de kommer i verden, og at støtte tibetanske flygtninge på det hyggelige nisseværksted i Nepal. 

Velegnede som juletræspynt eller til at hænge på en troldegren.

Håndlavet af tibetanske flygtninge og kvinder i Nepal på CareTrade's eget værksted, hvor de har gode løn- og arbejdsvilkår, og bliver behandlet med omsorg og respekt.

Lavet af Himalaya uld og piberensere.

Størrelse: ca. 13 cm

Dansk design af Pia Kryger Lakha ©2013

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: