SOLD OUT - Nordic pixie with World map

7,38 €  Incl. VAT

Pixies without borders is a series of all sorts of pixies, for who says that pixies can only be of Scandinavian descent? Of course, there are also pixies in Africa, Asia and the USA.

Danish design by Pia Kryger Lakha

Hand made by Tibetan refugees and women in Nepal Care Trade's own workshop where they have good wages and working conditions, and are treated with care and respect.

Made from Himalayan wool and pipe cleaners.

Size: approx. 13 cm (5")

Model: 3904
Weight: 0,026
Availability: Out of stock
Order not possible!

Den gode gammeldags nordiske nisse, er forsynet med et verdenskort, så han bedre kan finde rundt og hjælpe børn i den store vide verden.

Nisser uden grænser er en broget forsamling af alverdens nisser. De lune nisser spreder smil og glæde hvorend de kommer i verden.

Velegnede som juletræspynt eller til at hænge på en troldegren.

Håndlavet i Nepal på CareTrade's hyggelige kvindeværksted, hvor kunsthåndværkerne har gode løn- og arbejdsvilkår, og bliver behandlet med omsorg og respekt. De ansatte er fortrinsvis tibetanske flygtninge, enlige mødre, enker og handicappede.

Nisserne forsørger 10 familier i Nepal. Det er en rar fornemmelse, at de nisser der skaber julehygge i vore hjem, også har været med til at skabe bedre leveforhold for mennesker på den anden side af kloden.

Dansk design: Pia Kryger Lakha © 2013

Materialer: Lavet af Himalaya uld og piberensere.

Størrelse: ca. 13 cm

Nisser uden grænser er en broget forsamling af alverdens nisser. Nisserne har en fælles mission, nemlig at sprede smil og glæde hvorend de kommer i verden, og at støtte tibetanske flygtninge på det hyggelige nisseværksted i Nepal. 

Velegnede som juletræspynt eller til at hænge på en troldegren.

Håndlavet af tibetanske flygtninge og kvinder i Nepal på CareTrade's eget værksted, hvor de har gode løn- og arbejdsvilkår, og bliver behandlet med omsorg og respekt.

Lavet af Himalaya uld og piberensere.

Størrelse: ca. 13 cm

Dansk design af Pia Kryger Lakha ©2013

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: