Høj kvalitet Guld Lysekrone Baccarat Stil Korte Glas Lampeskærm med Klar Krystal Vedhæng


Ny vare

kr1 187.21Tags: hale krystal vedhæng, casino chip, lysekrone k9, chandelie krystal, baccarat, baccarat crystal, poker, team krystal vedhæng, indtastningsklare krystal vedhæng, lysekrone i stuen.

Høj kvalitet Guld Lysekrone Baccarat Stil Korte Lampeskærm med Klar Krystal Vedhæng

(1)Størrelse: 6 arme: 27.5 tommer bred x 21,5 tommer høj (70x55cm)

8 arme: 31.4 tommer bred x 21,5 tommer høj (80x55cm)

12 arme: 35.4 tommer bred x 21,5 tommer høj (90x55cm)

(2)Færdig :Plating +Bagning

(3)Farve : guld

(4)Materiale : Smedejern , glas cover, K9 krystal

(5)Lys Farve : Varm hvid

(6)Anvendelse : Stue/spisestue/soveværelse/studie/hotel ect.

(7)Spænding: 110V~220V

(8)lyskilde: E14 pærer

Dette produkt til at skille omfatter IKKE den blomst/kage/lys udstyr .

GLAS KRYSTALLER, SOM OGSÅ FINDES--BESKED TIL MIG FOR ET TILPASSET TILBUD.

Enhver blomst, udsmykning og belysning vist på billederne bruges til at vise formål, og er ikke inkluderet i prisen.så mange af vores kunder ønsker blot disse til at vise hvor som helst og ikke ønsker.hvis du vil købe vores LED base med fjernbetjening, bedes du kontakte med mig, og vil give dig den bedste pris.

du kan også overveje at useing vores mini projektører.pris ikke inclduing det,

hvis du ønsker det,kan du føle en gratis kontakt med mig.

1) i Øjeblikket kan du betale via paypal,Alipay, West Union, bank overførsel ,moenybookers,master card,QIWI.du kan også vælge at betale med betalingskort ,herunder Maestro,solo,Cahe bleue,poste løn,cartasi,4B og Euro6000.

2)Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

3) Hvis du kan\'t check ud umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1.Normalt vil vi levering varerne til dig omkring 7--15 dage ved standard forsendelse med FEDEX IE ,UPS ELLER DHL DPEX OG EMS ,hvis festival og ferie ELLER varerne på lager,vil det forsinke 15--30 dage ( Alle vores bryllup elementer er kærligt hånd lavet på bestilling, så skal du give op til 30 arbejdsdage for dem at blive afsendt til dig .)hvis du har brug for travlt ,er du altid velkommen til en gratis kontakt os betale den ekstra hurtigste forsendelse omkostninger for din ordre.Hvis ikke, vil vi sende dig den pakke af vores standard forsendelse .

2. Gratis forsendelse omkostninger omfatter ikke eksterne gebyr,hvis din adresse hører til Fjerntliggende område,skal betale i ekstra $ eller mere Fjerntliggende område.

3.Vi sørger for, hver godt, har det fint pakke ,men bedes du åbne pakken og tjekke noeje, før du underskriver for modtagelse.

4. SERVICE FORSENDELSE TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere langsomt, især i ekstra ferie sæson.

5.På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Caretrade.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Caretrade.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Told Spørgsmål

1.ordrer kan det være nødvendigt at rydde told i modtagerlandet.

2.vores produkt pris og forsendelses omkostninger, herunder ikke eventuelle gebyrer.

3.check venligst hvis din bestilling kan medføre ekstra told,skatter, afgifter eller andre told-relaterede afgifter.

4.Told,skatter, afgifter eller andre forsinkelser som følge af modtagerlandet'customs afdeling

5.Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af internationale handel .vi håber inderligt, at køberne ikke bruge yderligere udgifterne til import eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til requestion restitutioner eller forlader negativ feedback.

Mønster INGEN
materiale Smedejern , glas cover, K9 krystal
Lys Kilde Energibesparelser
Model-Nummer CCG6-70-398
Lejlighed Fødselsdag
Farve Varm Hvid

Skriv en anmeldelse

Høj kvalitet Guld Lysekrone Baccarat Stil Korte Glas Lampeskærm med Klar Krystal Vedhæng

Høj kvalitet Guld Lysekrone Baccarat Stil Korte Glas Lampeskærm med Klar Krystal Vedhæng

Relaterede varer