5.5:1 Speed Ratio Spinning-Fiskeri Hjul Aluminium Legering rokken Fly Fishing Reel Tilbehør BL1000-BL7000


Ny vare

kr66.30

kr88.38

-24%Tags: flyve-hjuls x, elegant flyve reel, fly reel kvinde, hm flyve reel, fly reel antal, tætning flyve reel, holdbart fly reel, holmes flyver reel, dm flyve reel, stål flyve reel.

5.5:1 Speed Ratio Spinning-Fiskeri Hjul Aluminium Legering rokken Fly Fishing Reel Tilbehør BL1000-BL7000

Funktioner:

All - metal wire cup design, smuk og let mere befordrende for line at kaste.Hjulet sædet er lavet af fint materiale og er tæt forbundet med den fælles af fiskestang.Man-knappen for at folde design, med lim til at gribe fat i håndtaget mere komfortabel, folde design, opbevaring og oplagring mere praktisk, vippearme kan veksles til venstre og højre, som er bekvem for din relevant vaner.Reverse switch kan styre forsiden og bagsiden af fiskeri-hjul, og det ligger under fiskeri hjul.Den kan flyttes nemt og hurtigt.Vippearme kan udveksles fra venstre til højre i forskellige brugerens vaner.Omfanget af app offentliggørelses: floder, damme, reservoir-og havområder.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Ydre Materiale: Plastik

Wire Cup Materiale: Aluminium Legering

Leje: 12

Speed Ratio: 5.5:1

Rocker Arm Retning: Venstre-højre i Flæng

Vægt: Ca. 227-432g / 8.0-15.2 oz

Valgfri Type: BL1000, BL2000, BL3000, BL4000, BL5000, BL6000, BL7000

Pakke liste:

1 * Fiskehjul

Om feedback, Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner .Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!Betaling 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak.Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Caretrade.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Fiskehjul Type Pre-Loading Rokken
Oprindelse KN(Oprindelse)
Fangstmetode Spinning
Model-Nummer Fiskehjul
Mærke HURRISE
Stilling
Gear Forhold 5.5
Lokkemad Type Fake Bait

Skriv en anmeldelse

5.5:1 Speed Ratio Spinning-Fiskeri Hjul Aluminium Legering rokken Fly Fishing Reel Tilbehør BL1000-BL7000

5.5:1 Speed Ratio Spinning-Fiskeri Hjul Aluminium Legering rokken Fly Fishing Reel Tilbehør BL1000-BL7000

Relaterede varer