2016 Ny Bohemia Style Retro Kvast Fjer Turquesa Halskæde 78cm Dream catcher Sweater Halskæder Til Kvinder, Pige


Ny vare

kr10.09

kr11.23

-10%Tags: kæden e pige, pen vedhæng, tag dream catcher, mini halskæde pige, krikand kvast halskæde, kort yaoi, dream catcher neckl, børn halskæde, krave e pige, igirl.

VELKOMMEN ...

Vores virksomhed er professionel i at drive forretning i de fleste former for smykker og skønhed tilbehør.Hvis du er en person køber,skal du huske at tilføje os til din Favorit-Butik i Listen .Hvis du er en grossist eller distributør, og også er på udkig efter tilfredse business-partner i Kina, er du velkommen til at kontakte os for.

ERHVERV GØR EXCELLENCE !!VI FORTJENER DIN TILLID !!

Vi sætter en stor hver pleje af sikker pakning og forsendelse .Tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det.Hvis det var knækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vil vi løse problemet på første gang (næsten inden 12 timer).

Gratis fragt er kun tilgængelige ved afsendelse af Kina Post Lille Pakke plus eller Singapore Post Lille Pakke plus.Du kan også Kina Post, der er Registreret luftpost eller ePacket.Varen vil ankomme i 15~25 arbejdsdage.Hvis du køber mere, og har brug for dem hurtigst muligt, kan vi sende dem med Udtryk, som DHL eller EMS og så videre.

Transportøren Navn

Estimeret transittid

Tracking Service

DHL

Om 3-5 dage

www.dhl.com

UPS

Om 3-5 dage

www.ups.com

EMS

Om 5-7 dage

www.ems.com

Kina Post, Luftpost

Om 15-25 dage

www.intmail.183.com

HKPOST

Om 15-20 dage

www.hongkongpost.com

Hvis du har brug for en gunstig pris for hurtig levering, velkommen til at kontakte os.

Vi er ikke ansvarlige for eventuel told og skat i din lokale land.Men vi kan skrive lavere værdi eller "gave" på forsendelse for nem afslutning af Told.Og alle varer skal sendes til Caretrade.dk verificeret adressen.Tak.

Betaling forventes at blive modtaget inden for 24 timer efter din indbetaling er afsluttet.Efter bekræftelse af betaling og forsendelse oplysninger, vil vi arrangere en forsendelse i 2~3 dage.

Spærrede er vores foretrække betaling metode.Vi accepterer også andre forskellige betalingsmetode, som Bank-Overførsel, Western Union, Kreditkort, Visa,Master Card osv.Hvis du møder nogen betaling problemer, er du velkommen til at kontakte os.Tak skal du have.

Din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet.Vi oprigtigt opfordre dig til at forlade FEM Stjerner og Positive kommentarer, når du er tilfreds med vores produkter og service.Det vil tage dig kun 30 sekunder.Tak!

Hvis du har nogen utilfredshed, MÅ du IKKE forlade negativ og neutral feedback, før kommunikation.Vi vil undersøge, om en returnering eller refusion er muligt på 24 timer.Mange tak !!

1. For Farve Mismatch: Den rigtige farve, måske lidt forskellige billeder.Dette kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom skærm refleksion på skærmen, lys effekt og andre faktorer.

2. For russiske kunder: du bedes Venligst udfylde korrekt i dit FULDE navn på modtageren.Fordi Post Politik i Rusland er ret strenge.Det er afgørende for dig at får din pakke hurtigt og med succes.

Din Tilfredshed Er Vores Sidste Pursuit.Hvad Sagde Vi Er, Hvad Vi Laver !!!!

Kompatibilitet Alle Kompatibel
materiale INGEN
Halskæde Type Chokers Halskæder
Metaller Type INGEN
Mærke STARBEAUTY
Stil Trendy
Model-Nummer M367
Længde 30+7 cm adjustble
Bøde eller Mode Mode
Funktion Sweater Kæde
Form\mønster GEOMETRISKE
Element Type Halskæder
Kæde Type Kæde
Vedhæng Størrelse 9.7*3cm
Køn KVINDER

Skriv en anmeldelse

2016 Ny Bohemia Style Retro Kvast Fjer Turquesa Halskæde 78cm Dream catcher Sweater Halskæder Til Kvinder, Pige

2016 Ny Bohemia Style Retro Kvast Fjer Turquesa Halskæde 78cm Dream catcher Sweater Halskæder Til Kvinder, Pige

Relaterede varer