Kvinder Sko Sommeren Lav Hæl Slip Peep Toe Damer Party Sko Blok Hæl Kvindelige Slipper Udendørs Rød Sort


Ny vare

kr454.15

kr478.06

-5%Tags: 020 stihl motorsav, 101 pro, 110r, Laser 100mw, 108 i, 1 sæson, 1000 led, 004 ring, 1151 processor, 100 brik.

Forsendelse

1. Package skibet så hurtigt som muligt efter din betaling,Post air mail, vil tage omkring 20-45days, EMS(7-15 dage),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 hverdage).

2. Generelt, vil vi sende din ordre inden for 4 hverdage efter modtagelsen af din betaling, hvis produkter på lager, og nogle sko har brug for omkring 7 dage til at gøre for dig.hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du venligst kontakte os inden for at tjekke bestanden.

3. Gøre bekræfte, Adresse og Telefon Nummer, som du overlade til os.Telefon Nummer er meget vigtigt for postvæsenet kunne kontakte dig i god tid, så bedes du kontrollere den grundigt for at undgå unødigt generer og tab kan give til dig.

4. Kunder er ansvarlige for eventuelle udgifter til told, import afgifter og told, skatter og afgifter, der opkræves af deres amt.Hvis du ikke er sikre vandt tilpasset reglerne, så check med din brugerdefineret for det første.

Returret:

1. Varer kan returneres inden for 3 dage for kvaliteten problemer eller forkerte varer, men naturligvis vil vi kontrollere alt omhyggeligt fra produkter til emballering og bekræfte, at det er i god stand.Hvis der ved enhver chance, vil vi give dig en tilbagebetaling hurtigt, efter vi har modtaget varen.

2. Ikke for kvaliteten problemet vender tilbage,kunder varetager for send og retur fragt.Vi dækker ikke nogen produkter, for skader efter brug, eller som følge af vandskade, som svært for os at sælge igen.

Feedback:

Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade positiv feedback til os, hvis du opfylde med vores varer og service.Hvis der er nogen problemer, bedes du kontakte os for det første Tak!

Service:

Skulle du have nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Det ville være vores store glæde og fornøjelse at gøre noget for dig.Vi støtter stor mængde ordrer og OEM service, hvis du har brug for, så kontakt os direkte, vil vi tilbyde dig den bedste pris og fremragende service.

Ethvert problem eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig når som helst!!!

Ydersål Materiale Gummi
Sko Type Grundlæggende
Gældende Sted Uden
Lining Materiale PU
Øvre Materiale PU
Element Type Tøfler
Hæl Type Firkantet hæl
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Med Platforme No
Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
Indersål Materiale PU
Mode Element Smalle Bånd
Mærke Choudory
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn På Afdeling Voksen
Mønster Type Solid
Sæson Sommer

Skriv en anmeldelse

Kvinder Sko Sommeren Lav Hæl Slip Peep Toe Damer Party Sko Blok Hæl Kvindelige Slipper Udendørs Rød Sort

Kvinder Sko Sommeren Lav Hæl Slip Peep Toe Damer Party Sko Blok Hæl Kvindelige Slipper Udendørs Rød Sort

Relaterede varer