Gratis Forsendelse>>>8" 13mm Hvid Mønt Freshwater Pearl Armbånd


Ny vare

kr136.83

kr195.50

-30%Tags: søde koreanske tilfælde 5s, køb damper polaris, tilbage sager iphone 7, dji tello top cover, cooler rgb 140 5pin, bagcoveret 5s sort, cooler red 90mm 3 1, søde kitty necklase, ur casio wr20bar.

Funktion: ingen smykkeskrin

Hvis din lokale skik er at opkræve skat eller told, vi er kede af, at dette ikke vil være en del af vores ansvar.Du kan tjekke med din lokale brugerdefinerede kontor for at se de ekstra omkostninger, inden du afgiver et bud.

Bemærk at fragt-og ekspeditionsgebyr på HVERT element, tælles separat, det betyder, at du også er nødt til at betale for forsendelse og ekspeditionsgebyr for HVER enkelt konto, selvom du har kombinere køb, dette er tilsyneladende, fordi porto gebyr, er direkte proportional med vægten af hele pakken.

Service

Hvis du har modtaget de elementer, der er tilfredse.Giv mig 5 Feedback ,Hvis du får vist de elementer, der føler sig utilfreds eller brudt.Du behøver ikke gøre den negativ eller neutral feedback til mig.venligst e-mail, til at fortælle mig .Kommunikere først og derefter vurdere , løser vi i gang .

På grund af de særlige kendetegn ved online shopping, det er ude af stand til at se, at materiale, objekt medfører en masse besvær, beder købere til at have nogen tvivl om, at kommunikere med os først, før forundersøgelsen, vil vi løse passerer for dig i tid, hvis du har yderligere problemer, give dig en glad shopping humør.

♥♥♥♥♥♥Endnu en gang tak og håber, at du nyde shopping med os!God dag!♥♥♥♥♥

Metaller Type INGEN
Køn KVINDER
Bøde eller Mode Mode
Indstilling Type Spænding Indstilling
plating Sølv forgyldt
Perle Form Knap
Pearl Type Ferskvandsperler
Form\mønster Ansigt
Armbånd Type Bangles
Stil Trendy
Model-Nummer 13mm
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Mærke JINHONGBO
materiale Pearl

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse>>>8

Gratis Forsendelse>>>8" 13mm Hvid Mønt Freshwater Pearl Armbånd

Relaterede varer