1PC 6GK1502-2CA10 Nye og Originale Prioriteret anvendelse af DHL levering


Ny vare

kr3 154.28Tags: onanerede sele, telefonen tilfælde 6s prada, skjorte, der kører vegan, værelses box house år, rool æteriske olier, værelse baby dreng sort, masturbates boy toy, bundkortet 5005u8g, telefonen sag 7 pinde.

Produkt Beskrivelse: Alle de produkter, vi sælger, er helt ny, original forsegling produkter.Så længe dit ordrenummer eller model nummer er den samme som den model, antallet af produkter, der er anført, det er det produkt, du søger, er du velkommen til at købe.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du sende en besked til sælgeren, vi vil besvare dig i gang, tak.Købere bemærk: 1. Ved levering: For varer under 2 kg, vi prioriterer DHL, FedEx og TNT for hurtig levering, der forventes at blive leveret inden for 3-9 hverdage.For mere end 2 kg af varer, vil vi vælge en mere økonomisk form for transport, såsom ARAMEX eller særlige logistik.Hvis det produkt, du har købt, er tung, men du er nødt til at modtage varerne hurtigt, kan du kontakte mig på at øge skibsfart omkostninger, kan vi også bruge hurtig levering metode til din levering.Tak skal du have. 2. Betaling: Vi støtter alle Caretrade.dk er betalingsmetoder, tak. 3. Om garanti og returnering: Vi støtte med 30 dages retur service, ikke-kvalitetsmæssige problemer vende tilbage købere har brug for at bære to-vejs fragt.For alle produkter, der sælges, giver vi en tre-måneders garanti (menneskeskabte skader og forkert brug af produktet kan ikke anvendes, ikke er omfattet af garantien).Tak skal du have. 4. Tak for at du vælger og købe vores produkter.Hvis du ikke er tilfreds med vores pris, bedes du forhandle pris ved at øve sælgeren, vi vil overveje din forventede pris i god tro, tak.

5. Efter at have modtaget produktet, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os i god tid, ikke let at gøre negativ feedback og stjerne rating, vi vil beskæftige os med dine problemer i 24 timer.Mange tak for dit samarbejde og ønsker dig en glad shopping.

Trådløs Kommunikation Bluetooth
Bruger Universal
Mærke NoEnName_Null

Skriv en anmeldelse

1PC 6GK1502-2CA10 Nye og Originale Prioriteret anvendelse af DHL levering

1PC 6GK1502-2CA10 Nye og Originale Prioriteret anvendelse af DHL levering

Relaterede varer