Hot Salg Villa Glas Kunst Belysning Specielle Design Moderne Hånd Blæst Glas Lysekrone Lys


Ny vare

kr5 652.46

kr8 074.94

-29%Tags: meter vand decal negle, fyld valentines store, måler distance, moto læder handsker lange, måler temperatur-sensor, meter isolering kiorisu, samsung a51 kort captore, samsung a51 lyse dækning, meter instrument polo vw.

Hot Salg Villa Glas Kunst Belysning Specielle Design Moderne Hånd Blæst Glas Lysekrone Lys

Størrelse : W100XH70CM

(Bemærk: Vores Glas-Produkter er 100% hand blown kunstneriske DIY håndværk, det færdige produkt ville være lidt forskellige fra det oprindelige billede.For det, hvis du kan acceptere forskel!)

Hver lysekrone leveres som standard med fire eller flere 120V-220V LED pærer, en børstet nikkel loft beslag og kabel-lås monteringsbeslag.Lavet af 100% hånd blæst glas, hvert glas stamceller foranstaltninger, der er mellem 10-20 cm i længden og er individuelt ophængt på en central metal ramme.Installationen er en leg med vores nem-at-bruge-installation guide og gratis telefon support.Kun tilgængelig i 1 størrelse.Alle Lysekroner kan være planforsænket eller sænket med op til 80 cm fra loftet med vores justerbar kabel-lock kabler.Hardware og elektrisk udstyr, der er inkluderet.

Shipping er altid 100% GRATIS til hele verden af EMS.Forvisset om, at din lysekrone vil ankomme til tiden og intakt, som hver stængel indlejrede omhyggeligt i en plastik skum designet til at sikre sikkerheden af glas.Vi har været skibsfart glas i hele landet i mange år, og kan have tillid til din forsendelse.Tillad 3-4 uger til levering, selv om de fleste ordre vil ankomme i løbet af 2-3 uger.Prioritet/Hurtig levering tilgængelige efter anmodning.Alle pakker er forsikret mod brud.

Den elektriske installation er meget lignende til at sætte en ventilator i loftet og arrangere stykker glas er faktisk sjovt!Hvis du nogensinde har udarbejdet en buket blomster, kan du sammensætte en af vores lysekroner.Hver lysekrone ankommer med en let-at-bruge-installation guide, og vi er glade for at gå dig gennem installationen via telefonen.Alle vores medarbejdere har hands-on erfaring hængende disse lysekroner og er en fantastisk ressource for tips og forslag.Vedligeholdelse er nem at bruge kondenseret luft til rengøring.Pærer er tilgængelige gennem den øverste del af lysekrone.

Over halvdelen af glas kunst lysekroner vi sælger her er tilpasset på en eller anden måde.Blot ring til os i butikken og lad os vide præcis, hvad du ønsker fra din lysekrone, og vi vil gøre det til at ske!

Planforsænkning eller Hængning Din Lysekrone fra Højt til Loftet : Ønsker, at din lysekrone så tæt på loftet som muligt?Ikke noget problem.Alle vores lysekroner kan være flush monteret på loftet uden ekstra udstyr eller besvær.For højt til loftet, kan vi tilføje ekstra lange kabler for en nominel gebyr.Standard kablerne er justerbar op til 80 cm og skal arbejde i de fleste rum.

Tilpassede Dimensioner: Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det.Vi kan kommissionen til enhver størrelse lysekrone til at passe til de specifikationer, i dit hjem eller arbejdsplads.Med over 6 års erfaring crafting tilpassede forslag til både erhverv og bolig interiør, kan vi sammensætte en lysekrone, der vil efterlade dig og dine gæster målløs i år at komme.Ring til en af vores kunst-konsulenter, og vi kan sammensætte en brugerdefineret forslag med særlige dimensioner og priser kun for dig.

Farve plade(du kan vælge den farve, du ønsker, på det)

XIAMEN HONY LIGHTING CO.,LTD.

har specialiseret sig i at producere høj kvalitet kunst, glaskunst, med 10 års erhvervserfaring og stor erfaring, herunder wall decor plader, murano-glas bordlampe, lysekrone, vase, skål og så videre.

Høj kvalitet er vores mål, kundetilfredshed er vores mål, God service er vores mission.

I mellemtiden er vores firma hammer på at perfektionere hæderlig tjeneste, herunder forsalg og aftersale service, for at gemme kundens bekymre dig.

Vores virksomhed hammer på at perfektionere hæderlig tjeneste, herunder forsalg og aftersale service, for at gemme kundens bekymre dig.Høj kvalitet er vores mål, kundetilfredshed er vores mål, God service er vores mission.

Vi vil være ansvarlig for eventuelle klager fra vores kunder og vil gerne hjælpe kunder med at løse eventuelle problemer, hvad de møder.

Skygge Type Crystal
Installation Type Semiflush Montere
Skygge Retning Ned
Skifte Type Knop skifte
Model-Nummer LR873
Garanti 3 År
Funktioner 100% hand blown
Finish Børstet Rustfrit
Certificering ce
Mærke NoEnName_Null
OEM/ODM accepteret
Er Dæmpbar No
Oprindelsessted Guangdong
Spænding 240V
STØRRELSE as shown (can be customized)
Element Type Lysekronerne
Stil ART DECO -
Lys Kilde LED Pærer
Er Pærer I Prisen ja
Farve som vist (kan tilpasses)
Krop Materiale Glas
Base Type E14
Watt 3w/led
Strømkilde AC

Skriv en anmeldelse

Hot Salg Villa Glas Kunst Belysning Specielle Design Moderne Hånd Blæst Glas Lysekrone Lys

Hot Salg Villa Glas Kunst Belysning Specielle Design Moderne Hånd Blæst Glas Lysekrone Lys

Relaterede varer