GT2/2GT Timing pulley 60 Tænder 12mm Bar for 6mm Bredde Bælte,2stk/masse.


Ny vare

kr44.16Tags: 230 ark dække, br 160 blueridge, 8mm film editor, 858d varm luft blæser, 512ag materboard, 650nm pære, ukønnet sneakers, 5122 glas casio, armani ur usb.

Shopping Tips:

1.Vi er afsat til at sælge forskellige former for komponenter.Sådan som timing remskiver,timing bælter,lineære lejer,kuglelejer,elektronik,motorer,værktøjer,forskellige typer af 3D-printere, dele og så videre.

2.Hvis du har brug for flere komponenter,kontakt,vi vil tilbyde mere rabat.

3.Hvis du vil have nogle komponenter er tilpasset,så kontakt os for!

4.Hvis du kan lide vores butik,skal Du gemme op til det.

5.Vis os et skærmbillede, som handler om dokumentation for din samling, vi vil tilbyde en rabat.

6.Hvis der er nogle problemer( herunder: mængde,kvalitet,mangler og så videre) efter vores handel,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt,vil vi tilbyde dig en god måde at løse vores problemer.

7.Vi kan godt lide at hjælpe opfindere med at gøre de komponenter, du har brug for.Selv du har brug for bare 1 til test!

8.Vi vil løbende opdatere komponenter hver dag!

GT2 Pulley 60 Tænder,12mm Bar

Tand-Profil: GT2 Tand

Pitch: 2mm

Tand Nummer: 60

Huldiameter: 12 mm

Gear Bredde: for 6mm bred gt2 bælte

4stk skruer vil blive sendt sammen!

For hver 10 skiver vil blive sendt med 1 skruenøgle.

Forsendelse :

. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende det ems inden for 10 dage onc e din betaling er gennemført, bortset fra nogle af de elementer, som leveringstid liste ud special, og den traditionelle Kinesiske helligdage.

. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine varer er efterset.

. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter osv., og importskatter fra dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Returnerer :

. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

. Køber skal sørge for, at elementer, der returneres, er i deres oprindelige vilkår.Hvis varen er beskadiget eller gået tabt under vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Køber er ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse :

. Vi vil tilbyde en 1 måneds gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.

. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback :

. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Flere elementer' links, du kan lide!!!GT2-6 Bælter:

GT2-3.5 Bælter:

GT2 Timing Remskiver:

Drivert Remskiver:

Hvis du har brug for andre,bedes du kontakte os.

Skype:greenlin119

Whatsapp:008613861797589

Tænker din browsing!

materiale LEGERING
Boring 12mm
Model-Nummer GT2
Tænder 60T
Bælte Bredde 6MM
Type Timing
Mærke komponenter opdagelsesrejsende

Skriv en anmeldelse

GT2/2GT Timing pulley 60 Tænder 12mm Bar for 6mm Bredde Bælte,2stk/masse.

GT2/2GT Timing pulley 60 Tænder 12mm Bar for 6mm Bredde Bælte,2stk/masse.

Relaterede varer