Romersk KOPI MØNTER type 2


Ny vare

kr12.81

kr18.29

-29%Tags: 20 kw diesel heatering, 1 tommer montering kvindelige, 20l lys plastpose, 1 tommer smiley-mærkat, 1 tommer kraftig radio, 20m waterresist se, 2inch tilpassede klistermærker, 20gauge fangenskab ringe, 20inch ridea hjulsæt.

Forsendelse

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt, det tager 20-30 dage for ankomst med fly Mail.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Returret

Kun det defekte produkt vil blive tilbudt udveksling.

Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra den dato du har afgivet din ordre.

Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt ,kan du efterlade 5 stjerner og positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller tjenester ,bedes du kontakte os inden de forlader negativ eller neutral

feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

mønter Romerske MØNTER
Teknik STØBNING
År 1840 & Tidligere
materiale Kobber
Stil Antikke Efterligning
Tema Mennesker
Regional Funktion Kina
Mærke Gyphongxin

Skriv en anmeldelse

Romersk KOPI MØNTER type 2

Romersk KOPI MØNTER type 2

Relaterede varer