Hund bed aftagelig hånd vask pet bed lille hund fire sæsoner vaske hund i huset vinteren varm prinsesse seng hund tæppe


Ny vare

kr113.36

kr133.36

-14%Tags: bed hunden, blød trin, dog skridt, poil, træ trapper bed, dog stige, plaid prinsesse seng, prinsesse senge piger, hund rampe, bed dog xl.

Xinjiang, Tibet kan kun sende SF fragt for at betale ved levering.For yderligere oplysninger, kontakt venligst Kundeservice

pet dog at øge viden om, at du er nødt til at vide,

hunden er blevet en af os, siden i det øjeblik, han kom ind i vores hus.Han er vores familie og vores mest trofaste ven.Det kan tilføje endeløs sjov at vores liv og give os det bedste selskab.Hvor meget kan vi vide om denne familie?I dag, redaktør af Boqi hjemmeside vil forklare dig de 12 spørgsmål og svar om pet hund at opdrage.

Hunden er blevet en af os, siden i det øjeblik, han kom ind i vores hus.Han er vores familie og vores mest trofaste ven.Det kan tilføje endeløs sjov at vores liv og give os det bedste selskab.Hvor meget kan vi vide om denne familie?I dag, redaktør af Boqi hjemmeside vil forklare dig de 12 spørgsmål og svar om pet hund at opdrage.

Tolv fælles følelse af pet hund fodring

1 ved du, hvor mange timer din hund har brug for at sove hver dag?

Svar: Hvalpe tager normalt omkring 20 timer.Voksne hunde tager 10-15 timer.Hvis hunden er ofte træt og deprimeret, ejer bør være opmærksom på det.

2 kender du kropstemperatur af en voksen hund?

Svar: kropstemperatur af sunde hunde (anal temperatur): små hunde: hvalpe 38.5-39 ℃ voksne hunde 38-39 ℃; Mellemstore hunde: hvalpe 38.5-39 ℃ voksne hunde 38-38.5 ℃; Store hunde: hvalpe 38.2-39 ℃ voksne hunde på 37,5-39 ℃.

3 , i hvor mange år har de dog til at leve?

Svar: Ifølge statistikker, er den gennemsnitlige levetid af små hunde, der er højere end store hunde.Generelt, 11-12 år, er den gennemsnitlige levetid af hunde.

4 ved du, hvor mange tænder en voksen hund?

Svar: 42.

5 ved du, hvor mange tæer er der i hundens forreste og bagerste poter?

Svar: Den forreste klo har 5 tæer, og den bageste klo har 4 tæer.

6 Hvorfor er hundens næse altid våd?

A: hunde vil konstant slikker og våd på næsen, så cellerne kan kontakte mere lugt molekyler for at opretholde en følsom lugtesans.Nogle ejere vil bevidst tør hundens næse, tænker, det er snot......Misforstå ikke!

7 , kan hunde skelne farver?

Svar: Nej, hund har dårlig evne til at identificere farver.De er dybest set en farve blind og kan kun skelne en meget lille mængde af blå og lilla.Derfor, den farve af legetøj til hunde er ikke så iøjnefaldende, og den virkning, blå og lilla legetøj vil være bedre.

8 hunde Kan direkte absorbere næringsstoffer fra friske frugter og grøntsager?

A: Nej, hunde ikke kan optage plante protein.De skal omregnes til animalsk protein i kroppen.Til supplering af næringsstoffer kan give nogle pet-instant calamine, som indeholder 3 typer af calcium, 8 typer af vitaminer og 12 typer af spor-elementer, og kan opfylde behovene for næringsstoffer hos hunde.

9 , når hunde vælger mad, de stole mere på lugt, smag eller vision?

Svar: Lugt.Hunde har dårlig smag og meget følsomme lugt, så hunde ofte spiser noget mad, der dufter godt, men smager almindelige.

10, Når vejret er varmt, er du nødt til at skære hair til langhårede hunde.Kan de føle sig godt tilpas?

Svar: Nej, fordi det sved kirtler af hunde er primært fordelt på deres tunger og fødder, og der er næsten ingen svedkirtler på deres kroppe, så klip de lange hår kort.Det hjalp ikke dem, men lad solen skinne direkte og brænde deres hud.

11 , vil Hundene også lider af psykiske angst og depression?

A: Ja, fordi hunde er også meget følsomme dyr.De hyppige kulde for ejeren kan forårsage angst og depression til hunden.Det er først og fremmest til udtryk i tilbageholdende med at flytte, dårligt humør og andre aspekter.

12 , kan hunden forstå din tale?

A: Nej, men det kan forstå din tone.Det er derfor ikke, at de virkelig forstår kommando af uddannelse hunde i almindelige tider, men at de ved, hvad slags adfærd, som de bør gøre i, at tonen.Er det super smart!

- -_- -

- Guard kode

Skabelon beskyttelse kode 0528

- -_- -

- -_- -

- -_- -

- -_- - - -_- -

Er Smart Enhed No
Vægt universal
materiale 100% BOMULD
Model-Nummer S M L
Vask Stil Hånd Vaske
Mønster Dyr
Funktion Øko-Venligt
Element Type Trapper & Skridt

Skriv en anmeldelse

Hund bed aftagelig hånd vask pet bed lille hund fire sæsoner vaske hund i huset vinteren varm prinsesse seng hund tæppe

Hund bed aftagelig hånd vask pet bed lille hund fire sæsoner vaske hund i huset vinteren varm prinsesse seng hund tæppe

Relaterede varer