120v/240v Fremragende Kvalitet Mini-Soveværelse Billige Hvide Hånd Blæst Glas Lysekrone


Ny vare

kr3 217.36

kr4 289.81

-24%Tags: kjole retro vintage mesh, velour kjole i velour pige, iphone cover hvid enkelt, tåge lys samling honda, elastisk klemmer pige, dragon ball joysticket ps4, lenovo 3 bemærk lcd-skærm, kjole vegetabilske udskrivning, fengnong regn støvler varm.

Produkt detaljer

Materiale: blæst glas

Farve: kan tilpasses, velkommen til at kontakte mig, og vi taler om din farve anmodning.

Størrelse: brugerdefineret

Shipping måde: EMS,DHL, FEDEX osv express eller ad luftvejen og til søs, depond på emballage størrelse

Leveringstid: cirka 7-15 dage måske kan være mere forkorte

Produktion tid: 10-15 dage

120v/240v Fremragende Kvalitet Mini-Soveværelse Billige Hvide Hånd Blæst Glas Lysekrone

Størrelse:W60*H50CM/24"*20"

Funktion:

Lyskilde: kommer med led

Spænding:240v/220v/110v /120v

Farvetemperatur: 3000-3500k

Lysstrøm:70-80LM

Levetid(LED):50.000 timer

Interne beslag: høj kvalitet rustfrit stål eller jern, maling eller mat, efter dit valg

Teknologi: munden blæst

Produktionen temperatur: 960 grader celsius

(Vi vil sætte 10% sapre glas for dig at erstatte.Så tag det roligt, når du ser et par knuste glas.Hertil kommer, at alle glas er helt hånd blæst og forskellige installationen vil gøre det færdige post være lidt forskellige fra det oprindelige billede vises,for det, hvis du accepterer.Vi lover, at det er meget sjovt at installere lysekrone af dig selv.)

Hvordan du installerer?

Pakke og forsendelse

Stardard Eksport Emballage.Karton og træ-pakke.Glas-rør er pakket separat med poly pose og skum,hver eneste pakke, der tilbydes med et engelsk mærke.

Shipping er altid 100% GRATIS til hele verden af EMS .Forvisset om, at din lysekrone vil ankomme til tiden og intakt, som hver stængel indlejrede omhyggeligt i en plastik skum designet til at sikre sikkerheden af glas.Vi har været skibsfart glas i hele landet i mange år, og kan have tillid til din forsendelse.Prioritet/Hurtig levering tilgængelige efter anmodning.Alle pakker er forsikret mod brud.

Told, skatter og andre toldbehandlingen gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse er købers ansvar.Pls ind med dine brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være forud for dit køb.Vi kunne erklære en lavere værdi for at hjælpe dig med at undgå nogle afgifter pr din anmodning.

Hvordan til at design din personlige lysekrone?

Tilpassede Dimensioner: Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det.Vi kan kommissionen til enhver størrelse lysekrone til at passe til de specifikationer, i dit hjem eller arbejdsplads.Med over 6 års erfaring crafting tilpassede forslag til både erhverv og bolig interiør, kan vi sammensætte en lysekrone, der vil efterlade dig og dine gæster målløs i år at komme.Ring til en af vores kunst-konsulenter, og vi kan sammensætte en brugerdefineret forslag med særlige dimensioner og priser kun for dig.

Vælg din foretrukne farver fra nedenstående billede venligst.

Firma indledning

Hvordan kan en virksomhed blive leder i boligindretning?Ikke ved en tilfældighed, men gennem løbende kundernes tilfredshed og også gennem vedvarende produktudvikling af nye og innovative produkter, designet til stadigt skiftende behov.

Vores produkter(blæst glas lysekrone, glas, skulptur, murano-glas vaser, væg dekoration, bord dekoration osv.) hovedsageligt er blevet solgt i Nord-og sydamerika og Sydøstasien markeder.Vi vil fortsætte med at inspirere fuld tillid til alle kunder ved at tilbyde pålidelig kvalitet og rimelig pris.Vi er overbevist om, at vi kan give dig den mest fashionable design.

Vores produkter er for det meste hånd-blæst, hånd-støbt, ikke som den store mængde af billige kunstige glas produkter, som er blowned eller støbt af maskinen i det nuværende marked, de er håndværk i sin sande mening, så de fortjener din samling.Nogle produkter kan findes som størrelse, vægt, form og farve forskel sammenlignet med de billeder, og kan også have nogle bobler, farve stedet og blokere strip på grund af den luft, når de fremstiller, men kvaliteten er strengt styret inden for området af international standard kvalitet glas.Du anbefales at afslutte vores produkter, hvis du stræber efter det perfekte.Beklager ulejligheden!

Relaterede emner

FAQ 1 Er disse stykker er tilgængelige i forskellige farver og størrelse?

Ja.Vi har farve-chart for din reference ,vores designer også kan udvikle den farve, du tilbyder.Størrelsen kan tilpasses. 2 Er disse glas elementer brudt nemt under leveringen ?

Vi bruger velvet lille scrips og polyfoam til at fylde tæpper, andpacked med træ tilfælde,denne form for emballage, kan gøre de produkter, sikkert under levering.Må ikke bekymre dig!Også vil have ekstra erstatninger blive sendt til dig. 3 Er du accepterer dankort,Visa,Paypal osv.betaling ?

Vi har alle gjort forretninger med T/T(Telegrafisk Overførsel) eller Western Union.

Depositum på 50%, resten inden levering. 4 Hvilken slags shipping måde bruger du?

Ved havet og Udtrykke alt ok,kan du vælge ved dig selv. 5 Hvordan glas pladerne klæbes på væggen?

Vi tilbyder rustfrit stål cup og udvidelse skrue,kan du afslutte

Spænding 110-240V
Er Pærer I Prisen ja
Funktioner 100% hånd blæst glas
Lys Kilde LED Pærer
Installation Type Semiflush Montere
Skygge Retning Ned
Certificering ce
Stil ART DECO -
Base Type E14
Er Dæmpbar No
Model-Nummer PFG2155
Finish Børstet Rustfrit
Garanti 3 År
Element Type Lysekronerne
Farve som vist på billedet(tilpasset style)
Oem 1 stykke
Strømkilde AC
Mærke YPARASOL
STØRRELSE can design
ODM accepteret
Skifte Type Tryk På Knappen For At Skifte
Krop Materiale Glas
Skygge Type Matteret Glas

Skriv en anmeldelse

120v/240v Fremragende Kvalitet Mini-Soveværelse Billige Hvide Hånd Blæst Glas Lysekrone

120v/240v Fremragende Kvalitet Mini-Soveværelse Billige Hvide Hånd Blæst Glas Lysekrone

Relaterede varer