For Ford Galaxy Seat Alhambra Sharan Reservehjul Transportøren Gear Reparationssæt


Ny vare

kr91.22

kr149.51

-38%Tags: alu hjul reparationssæt, ford focu, volkswagen sharan, sharan vw, bil sharan, ford mondeo, 1J0973722A, stål reparation kit, ford fiesta, stænger reparationssæt.

Specifikationer

Disse køretøjer har et reservehjul, der er lagret under den bageste del af køretøjet.Hjulet er bevaret med et kabel, der kan trækkes op og ned ved at dreje på en bolt i bagagerummet af bilen.Under normal drift bolt kan drejes, som sænker hjul til gulvet, hvor det kan så være løsrevet fra den mekanisme.Det er almindeligt, at hjulet for at blive likvideret for hårdt eller hurtigt, dette er ofte forårsaget af spinning udgivelsen bolt for hurtigt ved hjælp af en edderkop værktøj eller en el-værktøj, fører dette til kabel-knæk eller jamming.Som et resultat, en plast gear inden for den mekanisme, der spalter eller knækker en tand / tænder.Selv med omhyggelig brug af den mekanisme gear kan mislykkes, så det er en dårlig kvalitet part.By arten denne mekanisme bruges sjældent og er ikke brugbar derfor selv første brug af den mekanisme, der kan forårsage denne plast redskaber til at bryde.

størrelse: 120*70*20mm

model: SI-AT16007

Pakken Indeholder:

1 x Reservehjul Transportøren Gear reparationssæt

Hot Salg

1.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Så skal du ikke åbne enhver tvist eller give os neutrale eller neutral Feedback

2. hvis du ikke er tilfreds med vores produkt efter modtager det , bedes du kontakte os først, vil vi tilbyde dig en tilfredsstillende løsning på sidste

1.Vi er ikke ansvarlige , men vi vil hjælpe dig med at skrive et lavere for at hjælpe dig med at undgå ,

2.Normalt vil vi minimum for at undgå det , men på grund af de forskellige politikker i forskellige lande, og vi kan' t kontrol af dette forhold, så køberne kan betale for nogle .

3.Køberne kan forlade os besked for at fortælle os, hvor meget du gerne vil, når du afgiver ordren, vil vi beskæftige os med det, som din besked.

1. Du bedes venligst bekræfte din adresse, inden din betaling, vil vi ikke er ansvarlige for nogen tilbagebetaling medføre, at du ikke kan tilbyde den rigtige adresse(herunder detaljerede adresse, telefonnummer ), alle pakken ville blive sendt så hurtigt som muligt.

2.Normalt vil du få pakken i 10-35 dage, men Rusland, Brasilien kan tager 15-60 dage, hvis du ikke får pakken i 60 dage, bedes du kontakte os først, vi vil refundere din fulde penge.

3. EMS og DHL, du ser, er ikke de faktiske forsendelsesomkostninger.Den faktiske forsendelses omkostninger er langt mindre end skibsfart omkostninger, de ser.Bedes du kontakte os på stationen brev, justerer vi prisen for dig.

Specielle Funktioner Reservehjul Transportøren Gear Reparationssæt
Farve SØLV
Item Volumen /
Element Vægt 150.00kgkg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type Metal

Skriv en anmeldelse

For Ford Galaxy Seat Alhambra Sharan Reservehjul Transportøren Gear Reparationssæt

For Ford Galaxy Seat Alhambra Sharan Reservehjul Transportøren Gear Reparationssæt

Relaterede varer