Jul Ansigtsløse Dukke Vin Flaske Dække Jul Bomuld Tabel Stå Dukke Vin Flaske Dække Festival Party Flaske Dekoration #


Ny vare

kr36.65

kr49.52

-25%Tags: broadcom driver bcm5722, autum vinterfrakke piger, klædes damer shirt, broadcom driver bcm4306, broadcom bluetooth acer, 4 inches lige væver, kofanger aser liguid z530, 9cr18mov stål overlevelse, blitzwolf bm mf10 kabel.

Specifikation

Produkt navn: Jul ansigtsløse dukke vin flaskeholder

Materiale: strikket stof + real bomuld

Størrelse: 39 høj, 18 cm bred, side: 23 cm

Farve: hvid/grå

Funktion

☛Nisser julepynt -- Vin Flaske Dække Topper Sæt spreder ånd af Jul.Om at vise en flaske under ferie eller præsentere en gave til værtinden, det er sikker på at tilføje en sjov og festlige præg.

☛Perfekte Størrelse -- Gnome-Wine Bottle Dække foranstaltninger, der passer i forhold til standard vin flaske størrelser.Hvert cover taske kommer med en snor, som gør posen let at lukke og åbne, praktisk til opbevaring af vin flaske eller andre ting.

☛Premium Kvalitet -- nisser krop og hat af Jul Gnome Flaske Topmadrasser er lavet af premium kvalitet strikket stof, det lange skæg er lavet af hvide bløde plus.Tage din gave af vin og spiritus op et hak i år med denne gnome-wine bottle cover!

☛Ferie Gave - Disse søde og unikke gnome-wine bottle topper sæt er fantastisk til brug på din egen ferie indsamling eller at fremlægge en gave af vin til din gaver til ferie værtinder, familie, venner.Om at vise en flaske under ferie eller præsentere en gave til værtinden, det er sikker på at tilføje en sjov og festlige præg.

☛Yndig design - disse flaske vin trøjer er designet med en klassisk Jul elementer farve af rød, få dig til at smile, og med deres sjove udseende, god til at bringe Jul og juble op i dit juletræ.

☛Vaskbar og genbrugelig - vin disse trøjer dækker er lavet af strikket stof, blød og delikat, ikke mister deres udseende og fade, tiltrække gæster og børn interesse og opmærksomhed, også passer til julefrokost og andre temafester

pakke: 1 pc

Lejlighed Jul
materiale strikket stof + real bomuld
Model-Nummer Jul ansigtsløse dukke vin flaskeholder
Mønster Tegneserie Figur
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Jul Ansigtsløse Dukke Vin Flaske Dække Jul Bomuld Tabel Stå Dukke Vin Flaske Dække Festival Party Flaske Dekoration #

Jul Ansigtsløse Dukke Vin Flaske Dække Jul Bomuld Tabel Stå Dukke Vin Flaske Dække Festival Party Flaske Dekoration #

Relaterede varer