3 designs Amerikanske rock-band The Plot I Dig Punk rocker mænd kvinder fuld lange ærmer shirt i heavy metal sort tee fitness


Ny vare

kr176.58Tags: fodbold-plot, kegle fodbold, kegle-skive, udstyre fodbold, fodbold-tog, kegle skate, game outdoor, fodbold, kegle sport, kegle-spil.

Cool hovedbøjle

nu$2.9

\(^o^)/Velkommen til vores rock shop

Kontakt os, hvis du fik nogen problemer。

Jeg foreslår, at Køber vælger: Caretrade.dk Standard Shipping 。

hvis levering forsinkelse du vil få fuld refusion og gratis produkt。

Russiske Ven Pay Attention Please !!!

- Udfyld venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen,

ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig .

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Når du køber, skal du IKKE lade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget post i 45 dage, da vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

rock-shirt Plottet I Dig tee
Mærke Darkrai
Model-Nummer T-shirt
Ærme Stil lang
Stil Casual
Krave O-Hals
punk-shirt metalcore shirt
Stof Type Klædes
Ærme Længde(cm) Fuld
Amerikanske Band bomuld tee
Køn MÆND
Element Type Toppe
Plottet I Dig trænings-og
Toppe Type Tees
Mønster Type Udskriv
materiale Bomuld
camiseta STREETWEAR
fuld ærmer Lange Ærmer
Hætteklædte No

Skriv en anmeldelse

3 designs Amerikanske rock-band The Plot I Dig Punk rocker mænd kvinder fuld lange ærmer shirt i heavy metal sort tee fitness

3 designs Amerikanske rock-band The Plot I Dig Punk rocker mænd kvinder fuld lange ærmer shirt i heavy metal sort tee fitness

Relaterede varer