Nitte Kæder Gotiske Mænd Armbånd Smykker Pulseiras Læder Armbånd Armbånd Punk Bred Manchet Multilagsbelægning ående Rock Pigge


Ny vare

kr12.55Tags: punk armbånd, læder stud, manchet læder, metal nitte, spike armbånd, spike armbånd, spike nitte, et armbånd med spikes, spike stud, spike cuff.

STØRRELSE: 22*4,5 cm

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kid ' s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Mærke zheFanku
Form\mønster GEOMETRISKE
Kompatibilitet /
Model-Nummer YXBFPG12550
Stil Trendy
Køn Unisex
Element Type Armbånd
Lås Type Skifte-spænder
Armbånd Type Charm Armbånd
Metaller Type zink Legering
materiale Læder
Kæde Type Rebet Kæden
Indstilling Type Bezel Indstilling
Bøde eller Mode Mode

Skriv en anmeldelse

Nitte Kæder Gotiske Mænd Armbånd Smykker Pulseiras Læder Armbånd Armbånd Punk Bred Manchet Multilagsbelægning ående Rock Pigge

Nitte Kæder Gotiske Mænd Armbånd Smykker Pulseiras Læder Armbånd Armbånd Punk Bred Manchet Multilagsbelægning ående Rock Pigge

Relaterede varer