Spillet Proppet Dukke Legetøj Julegave Søde Fødselsdag Hot Salg Bløde blandt Os Plys Børn Kawaii Rød Lille


Ny vare

kr6.25

kr12.49

-49%Tags: manga bløde dukke, bull nøglering, plys, blandt os tøjdyr, mha plushie, drrsses børn, store sæl plushie, klud kawaii, fr dukke, blandt os cup.

OPLYSNINGER OM PRODUKTET

Navn: Blandt Os Dukke/Blandt Os Plys/Blandt Os Plushie Materiale: Høj Kvalitet på Kort Bløde Fyld: Tre-Dimensionelle Vakuum Pp Bomuld Vægt: Ca 120 g/0.27 Kg Farve: Som Produkt Detaljer Pakning: Opp Pose Pakning

OM STØRRELSE

(På grund af Manuel Måling Der Er 2^3cm Fejl) ♥ størrelse er 20 cm( 8 in ) .

FÆLLES PROBLEM

♥[1]OM UDFYLDNING MED ET KULD FIBRE, Efter at du har modtaget varen, har du fundet et kuld fibre, der flyder på overfladen?Må ikke bekymre dig, plys legetøj ikke kaste hår selv.Fordi det er et nyt produkt, vil det være en smule flydende og fyldt med fibre, Når du får det, kan de trykke på et par gange, rystes det et par gange, og disse fibre vil være væk ♥[2]OM STØRRELSEN af Alle produkter er målt med rigtige produkter, plys legetøj i sig selv er blødt og vil have en bestemt fejl (omkring 3 cm) ♥[3]OM EMBALLAGE er Alle, vi bruger, er professionel plys evakuere instrumenter til vakuum pakning, fordi plys legetøj er forholdsvis store i størrelsen, og de produkter, der kan kun være bedre beskyttet, når de transporteres efter at være blevet tømt.Når du modtager produktet, det er lidt mindre end beskrevet, eller en lidt rynket, skal du ikke blive overrasket, fordi dette er et normalt fænomen.Efter åbning det, ryste det et par gange og udsættes for solen i en halv time, og det vil straks vende tilbage til sin oprindelige tilstand!

♥Hvordan Kan Vi Vaske Det?

1. Den varme til de fattige 2. i neutral vaskemiddel 3. i vandet, og forsigtigt gnide pude 4. Fjern de skylles grundigt med varmt vand 5. med et håndklæde for at presse vandet ud af 6. Justere pude prototype 7. i solen exposue 8. igen uld kam

FAQ

Q: Hvornår er pakken sendt?A: Spore oplysninger online efter 1-5 dage efter bestilling, skal du være tålmodig.A: Du bruge tracking nummer for at kontrollere hjemmeside adresse: http://www.17track.net/en Q: Hvor er min pakke?A: Nej opdatering til mere end 5 dage, skal du kontakte kundeservice for at løse.A: Hvis nyeste info din pakke er blevet leveret,men at du ikke har modtaget, skal du gå til det lokale posthus for at få det.

Feedback & Efter-Salg Service

1.Feedback Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Vi vil være taknemmelig, hvis du kan forlade os 5 stjerner positiv feedback.Din gode anmeldelse er en stor opmuntring for os.Mange tak for din forståelse og støtte! 2.Efter-Salg Service, Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget,bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback.Vi vil gerne arbejde med u sammen for at løse ethvert problem.

Advarsel Blandt Os Plys
Blandt Os Plys Navn 10 Amoug Os
Blandt Os Plys Navn 5 Blandt Os Dukke
Blandt Os Plys Navn 7 Blandt Os Gave
Blandt Os Plys Navn 2 blandt os vildt
Blandt Os Plys Navn 1 BLANDT OS PLUSHIE
Blandt Os Plys Navn Blandt Os Plys
Model-Nummer Blandt Os Plys
Blandt Os Plys Navn 6 blandt os legetøj
Dimensioner 20 cm
Blandt Os Plys Navn 4 Blandt Os, Rød, Lille Plys
Oprindelse KN(Oprindelse)
Blandt Os Plys Navn 3 Blandt Os Fyld

Skriv en anmeldelse

Spillet Proppet Dukke Legetøj Julegave Søde Fødselsdag Hot Salg Bløde blandt Os Plys Børn Kawaii Rød Lille

Spillet Proppet Dukke Legetøj Julegave Søde Fødselsdag Hot Salg Bløde blandt Os Plys Børn Kawaii Rød Lille

Relaterede varer