Jark Tozr Virkelige Billede Formelle Kjoler, Lange, Korte Ærmer Og Lynlås Op Sparkly Crystal Beaded Havfrue Aften Kjoler Robe De Soiree


Ny vare

kr1 903.60

kr2 115.13

-10%Tags: form tilstand, 5w rgb, euro lager, lotus europa, manuel smt, montana, høj smt, e92 fjernbetjening, m5 fjernbetjening, nye smt.

Jark Tozr Virkelige Billede Formelle Kjoler, Lange, Korte Ærmer Og Lynlås Op Sparkly Crystal Beaded Havfrue Aften Kjoler Robe De Soiree

Bemærk venligst:

1. Vælg den farve i vores farvekort nedenfor, og så fortælle os det Punkt NR.

2. Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

3. Bryllup kjole er skræddersyet, så vær venlig at fortælle os den standard, størrelse og farve.Bemærk måle størrelsen følgende måling instruktioner, og derefter måle dig selv omhyggeligt, tak.

1) Fuld Bust =___cm(tommer)

2) Taljen =___cm(tommer)

3) Hofter =___cm(tommer)

4) Skulder til skulder =___cm(tommer)

5) ærmelængde=___cm(tommer)

6) Hul til gulv =___cm(tommer) (fra hult til gulvet med skoene)

7) Height=___cm(tommer) (fra toppen af hovedet til gulvet med skoene)

4. Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Tak!

Vis Billede

Farvekort

Størrelse chart

Hvordan man måler

Måle guide

Forsendelse

Når du placerer en ordre.Vælg venligst en forsendelse måde, og derefter betale for ordren.Den sædvanlige levering måde, at andre lande omfatter DHL, TNT, Fedex, UPS, EMS,etc.Hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du kontakte os direkte og vi diskutere detaljerne for skibsfart måde.Men vi kan ikke garantere levering tid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Vær venligst opmærksom på at portoen ikke omfatter eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vender tilbage

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder, så hvis du har nogen problemer med den vare, bedes du kontakter os så hurtigt som muligt.Vi vil refundere eller ombytte nye vare til dig.

Bemærk venligst, at den / de returnerede forsendelse betales af købere.

Yderligere returret detaljer: kjolen må ikke være brugt, ikke beskidt, ikke lugte.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade gode kommentarer og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har et problem med vores produkter, bedes du giver os ikke negative feedback, bedes du kontakte os først.Uanset hvad der sker, mener vi, at vi kan finde en bedste måde at løse problemet og give dig den bedste kunder service.

FAQ

Q1: Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening ?

A1:Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde.Den tilpassede natur af vores kjoler betyder afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt at bestille omhyggeligt.

Spørgsmål 2:jeg er bekymret for opmåling og den præcise størrelse og pasform af kjolen.Hvordan kan jeg sikre mig at jeg bestiller den korrekte størrelse og pasform ?

A2: Sammenlign din unikke målinger med vores opmålings guide, kan du bruge vores made-to-order model, der gør dit gør det muligt for os til at pynte baseret på dine nøjagtige målinger for en brugerdefineret-fit kjole.

Spørgsmål 3: Kan jeg bestille denne kjole i en anden stil/stof/længde ?

A3:Hver kjole er omhyggeligt skræddersyet til præcist at matche det du ser i billedet.Hvis du har din idé om at ændre kjole ,bedes du kontakte med os, før du bestiller .

Spørgsmål 4: Vil min kjole præcist matche den farve jeg ser på jeres hjemmeside ?

A4:Der kan være en lille forskel mellem den faktiske kjole farve og hvad du ser i billedet, afhængigt af din computer skærms display indstillinger.

Silhuet Trompet / Mermaid
abiye gece elbisesi Havfrue Kjole Til Aften
abendkleider lang aften kjoler
Talje Naturlige
Element Type Aften Kjoler
Kjoler Længde Gulv-Længde
Ærme Længde(cm) Kort
Med indbygget Bh ja
Mode Element Candy Farve
De Faktiske Billeder ja
Halsudskæring O-Hals
Ærme Stil Almindelig
Toget Retten Tog
Aften Kjoler abiye
Lejlighed Formel Aften
lang kjole robe de soiree
Aften Kjole vestido
Dekoration Crystal
vestido de festa vestido longo
Mærke Jark Tozr
materiale Acetat
formel kjole aften kjole
Model-Nummer 207
Stof Type Tyl

Skriv en anmeldelse

Jark Tozr Virkelige Billede Formelle Kjoler, Lange, Korte Ærmer Og Lynlås Op Sparkly Crystal Beaded Havfrue Aften Kjoler Robe De Soiree

Jark Tozr Virkelige Billede Formelle Kjoler, Lange, Korte Ærmer Og Lynlås Op Sparkly Crystal Beaded Havfrue Aften Kjoler Robe De Soiree

Relaterede varer