Sømløs baggrund Buet mur baggrund vægmaleri


Ny vare

kr46.18

kr83.97

-45%Tags: skuffe glideskinne 16, mesh stranden dække top, el-skalaer hjem, johney weir billeder, johney edlind outfit, huavei se mobiltelefoner, mesh band ur guld, meches gratis fragt, elektrisk scateboards.

Bemærk:

Kontakt sælger for andre størrelser.

FAQ: Købere for at forlade.Ingen oplysninger om størrelsen.Hvad skal jeg gøre?Vi vil vente, til køber for 24 timer, og derefter sende den tilsvarende standard 12 fast størrelse

Hvad er en sømløs baggrund?

Almindelig tapet er normalt én efter én på væggen, så vil der være huller mellem de to baggrunde, hvilket påvirker den samlede skønhed af tapet.Byggeriet er meget generende.Efter en lang tids brug, forskellen mellem de to baggrunde vil være bøjet.

Den sømløse tapet er holistisk, uden at skære i, så det har ingen huller, ingen curling, og opførelsen skridt er meget enkle.Den sømløse tapet er lavet af blødt materiale til at passe væggen mere, og erstatter det nye tapet senere vil ikke skade væggen.

Forskellen mellem problemfri tapet og almindelig tapet konstruktion trin

Størrelse sammenligning diagram

Nedenstående figur er en sammenligning af de seks standard størrelser.Vær venlig at bekræfte den størrelse, du har brug for, før du køber.Hvis du har brug for andre størrelser, skal du kontakte sælgeren.

Bemærk:

1. Der er ingen lim inde i den pakke, du har brug for at købe lim separat (generelt tapet, lim kan være). 2. Vi vil opdele vægmaleri i flere dele på grund af størrelsen begrænsning af logistikken, men vi garanterer, at produktet, du modtager, er komplet.Tak for din forståelse. 3. Vi er ikke ansvarlige for told. 4. Russisk køber ven, jeg har brug for jeres fulde navn; Brasilianske køber ven, jeg har brug for jeres cvr-nummer.mange tak!

Produkt skærm

Produkt installation

Ovenstående billede forklarer:

1. Forberede de nødvendige værktøjer: lim, pensel, rulle, spartel, lineal, kniv, håndklæde/svamp 2. Rengør vægge for at sikre, at væggene er rene og rene.Rengør lim på væggene første. 3. Kontrollér størrelsen af tapet og matche skabelon 4. I henhold til bredden af tapet, lodret linje, der er på væggen. 5. Pensel til lim på bagsiden af hver tapet panel og mark for det. 6. Holde det til væggen, skæres det overskydende af med en kniv, og bruge et håndklæde til at rense det spildte lim. 7. Når du indsætter det andet panel, nøje matche tapet skabelon.På midten dække, skal du bruge en lineal og en kniv til at skære det overskydende og afmontere dem. 8. Brug en kniv til at skære det overskydende rundt om håndtaget. 9. Brug en spatel til at lave en flad baggrund.Derefter bruge et håndklæde eller svamp til at rengøre udslippet. (Luk døre og vinduer for at holde det tørt.)

Mærke DINGJI
Funktion Anti-statisk
Overflade Behandling TRYKT
Brug Husstand
Bruger Ældste' Værelse
Tekstil-Tapet Materiale Flocking
materiale Træ fiber tapet
Mønster Mursten
Type Tekstil-Wallpapers
Tillægsgebyr Enhed Usd/Rulle
Stil Moderne

Skriv en anmeldelse

Sømløs baggrund Buet mur baggrund vægmaleri

Sømløs baggrund Buet mur baggrund vægmaleri

Relaterede varer