6stk Tremolo Bro finjustering Skruer Til Elektrisk Guitar-tilbehør dele Tråd diameter 5MM Sort Guld


Ny vare

kr54.13

kr56.97

-4%Tags: bro, guitar tremolo, tremolo, guld tremolo, floyd, tremolo til elektrisk guitar, floyd rose særlige, floyd rose, floyd rose guld, floyd rose del, guitar tremolo.

Materiale : jern

Farve: Sort & Guld for at vælge

Tråd diameter:Ca 5mm

Længde:Ca 15mm -16mm

Pakke Inkluderet:

6 x Bro skruer

W hat betalingsmetoder kan jeg u e ?

I øjeblikket kan du betale med Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Caretrade.dk i fremtiden.

Om Shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING 2. Ordrer vil blive behandlet inden for 24-60 timer af betaling bekræftet normalt. 3. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen, og weekenden. 4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.EMS------omkring 5-10 arbejdsdage.DHL------ca 4-7 arbejdsdage Kina Post/Hong Kong Post------om 15-50 arbejdsdage Om returret 1) Bemærk venligst, at Vi ikke dækker alle elementer for skader efter brugte eller som følge af vandskader. 2) Procedure for at returnere varer, som efter Trin 1) til at Kontakte os Via Alibaba.com's beskedcentralen,eller send os en e-mail Trin 2) Give os det billede af de defekte varer, og også så mange oplysninger som muligt om det problem du har Step3) Returnere varen til den aftalte ombytning eller refundering. 4) Alle vende tilbage forsendelsesomkostninger er ansvar af køberen.Om Feedback ------ kundernes tilfredshed er Vores mål ! 1) Hvordan kan jeg give feedback til sælgeren?---- 2)Bedes forlade os positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. 3) er Du velkommen til at contacu os, Hvis Der er nogen problemer med den virksomhed, vi vil gøre deres bedste for dig ,tak.Bemærk: *Vær venlig at forstå, at måske FARVEN er ikke 100% det samme som det faktiske produkt på grund af kameraet, skærmen, eller nogen andre årsager Tak

Model-Nummer WT-PT-BK-15MM-12
Farver Sort & Guld
STØRRELSE As shown in Photo
Type broen
Vægt 3g/piece
Længde Approx 15mm -16mm
Materialer jern
Mærke QHX
Tråd diameter Ca 5mm

Skriv en anmeldelse

6stk Tremolo Bro finjustering Skruer Til Elektrisk Guitar-tilbehør dele Tråd diameter 5MM Sort Guld

6stk Tremolo Bro finjustering Skruer Til Elektrisk Guitar-tilbehør dele Tråd diameter 5MM Sort Guld

Relaterede varer