Bulldozer vej lastbil engineering bilen tilbage selvklæbende klud patch børnetøj og bukser klud sticke


Ny vare

kr11.86Tags: brugerdefineret læder patch, eye jern på plaster, infantil baby tøj, gay baby tøj, zombie tilbage patch, simpsons tilbage patch, celtic tilbage patch, klud til patch, nomad tilbage patch, baby tøj bornbaby.

Delvis farver kan variere fra batch til batch

Størrelsen er den største bredde og højeste

enkelt størrelse

Gravemaskine: 7,5 cm x 6,2 cm

Bulldozer: 7.8 cm × 4. 3 cm

1,这款布贴belt背胶,用家用熨斗或平板烫板熨烫,很方便的,(见后面使用方法)简单又快捷哦.

2, du kan strygejern eller sy på din favorit tasker og stof-produkter til at lave dine egne DIY ideer, smarte og moderigtige.

3. Baby ' s bukser er slidt og ridset.Han kan reparere hullerne og dække op de mangler.

4. Når der er pletter på tøj, der ikke kan vaskes af, klud klistermærker kan bruges til at dække dem op.

5. Tidlig tøj følte ensformigt, kan du vælge et stykke af personlig klud pasta til dekoration, det er, forskellige tøj.

6. I betragtning af den del af godstransporten, anbefales det at købe mere på et tidspunkt.Fragten kan være gemt og er mere praktisk og økonomisk.Kontakt venligst butikken for at bestemme fragt.

7. Billederne er taget i mikro-udvalg.Forskellige skærme vil have farve forskel.Vær den virkelige objekt som standard.

Strygejern og-metode:

1. Stedet for at blive indsat er ren, sæt kluden på det rette sted, den klistrede side er knyttet til de ting, der skal indsættes, og derefter et stykke indsættes på kluden.Tynde, tørre.Farveløs klud eller rene håndklæder.At holde tøjet tørt og tør.

2. Justere temperaturen af den elektriske strygejernet til bomuld og hør gear eller 150 grader.Turn off damp Efter at nå den temperatur, tryk på jern frem og tilbage kraftigt på kluden hænger position 15 og 25 sekunder eller deromkring, og derefter kontrollere, om det er virksomheden, efter afkøling i 5 minutter eller så.Hvis det ikke er ideel, den ovennævnte metode kan bruges igen.

3, kan også stå over for en god position fra tøj, varm lim side af tøj, varme 10-15 sekunder, stof indsætte jævnt varme kan, afhængig af stoffet på puden klud(for at undgå varmt tøj).Jern-klud-coat tilbage-klud pasta(selvklæbende).Denne metode er især anbefales til skinnende klud klistermærker.

Hvis kluden tillader det, er det bedst at jern begge sider, som vil blive stærkere.Hvis der er et mønster eller et ord i den strygejern og en del af tøjet, kan du prøve at slette det oprindelige mønster så langt som muligt.Når strygejern, denne del bør fokusere på strygejern.Hvis det ikke føles godt, vælge et par prikker med en tynd tråd.

4. Venligst undgå direkte gnidning under vask.Det anbefales at vende det på hovedet i løbet af maskinvask.Hvis det tager lang tid, det er muligt at krølle op.På det tidspunkt, det er bedre at lave det lidt med nål og tråd.

5. Hvis det bruges på trøjer, afhængigt af situationen, af trøjer, fladskærms trøjer vævet med tynde tråde kan også stryges tilbage med selvklæbende tape, fordi trøjer er extensible, og det ville være bedre, hvis de er forstærket med nåle og tråd.Hvis den sweater er ujævn, bedes du sy sweater mærkat manuelt.Også sy tilbage selvklæbende tape med nåle og tråd.

6, band

bælte

Paillet, perle -, vand-bore For klud klistermærker, samt klud klistermærker broderet med metaltråd, skal være lavet fra bagsiden

den anden side

i modsætning

Strygejern, strygejern og-fra forsiden vil smelte streng af perler og den perlerække af pailletter, hvilket resulterer i drop af perler.Hot fra forsiden af bor med en vand boret vil påvirke bestandigheden af varm bor.Når kluden er faste, du kan oparbejde nogle hjørner fra den front.

Minde: få en ven til at være utålmodig, tag et strygejern til at forsøge at jie én gang fast, på det tidspunkt af ti har 89, kan afdække, vent til køling hind til at prøve igen.

Model-Nummer WWd215
STØRRELSE normal
Produkt Type Patches
Technics Broderet
Funktion Håndlavet
Stil Sew-På

Skriv en anmeldelse

Bulldozer vej lastbil engineering bilen tilbage selvklæbende klud patch børnetøj og bukser klud sticke

Bulldozer vej lastbil engineering bilen tilbage selvklæbende klud patch børnetøj og bukser klud sticke

Relaterede varer